Obsesie bolnava! I-a provocat un avort amantei sotului!

Ultima actualizare: 04-05-2012 17:37

Insa bebelusul a supravietuit, dar cand a aceasta a vrut sa-l omoare cu lapte otravit. Nevasta geloasa va ajunge la inchisoare si nici macar nu stie daca sotul chiar este tatal bebelusului. Se pare ca amanta avea mai multi admiratori.

Politia din Brooklyn sustine ca suspecta a sunat-o pe amanta sotului sau si a pretins ca este farmacista ei. Femeia n-a recunoscut-o, iar nevasta geloasa i-a recomandat niste pastile destinate problemelor stomacale, pe care i le-a trimis prin curier. Increzatoare, victima le-a luat si la putin timp a nascut prematur. Chiar daca a venit pe lume la 7 luni, copilul a supravietuit si este tinut acum la incubator.

Dar anchetatorii sustin ca suspecta, Kisha Jones, ar fi mers chiar mai departe. Cand a aflat ca bebelusul a supravietuit nasterii premature, a incercat sa-l omoare. A trimis maternitatii un lichid toxic, dupa ce a sunat la spital sustinand ca vrea sa doneze lapte matern. A lasat apoi la receptie doua sticle, destinate copilului. Din fericire, asistentele au verificat lichidul si au alertat politia. Acum, sotia obsedata de razbunare va fi judecata pentru atac, tentativa de provocare ilegala a unui avort si inselaciune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO