Obama s-a lasat de fumat "de teama sotiei", s-a auzit de la un microfon ramas deschis la New York

Dată publicare: 24-09-2013 08:58
Dată actualizare: 27-09-2013 07:07


barack obama

Barack Obama a marturisit luni ca s-a lasat de fumat pentru ca i-a fost "teama de sotie", potrivit unor afirmatii ale presedintelui Statelor Unite surprinse de un microfon ramas deschis luni la New York, relateaza AFP.

Liderul american, care participa luni dupa-amiaza la o reuniune ce sublinia asupra importantei societatii civile, in cadrul Adunarii Generale a ONU, a schimbat cateva glume cu interlocutori de-ai sai, in urma interventiei.

Pe banda audio inregistrata de CNN, Obama poate fi auzit, pe cand inca se afla in picioare, intrebandu-l pe vecinul sau daca s-a lasat de fumat.

Acesta ii intoarce intrebarea, iar Obama ii raspunde, pe un ton glumet si zambind larg, "nu, nu am mai fumat nicio tigara in ultimii sase ani. Pentru ca mi-e frica de sotia mea".

Fumatul si lasatul de fumat al lui Obama a fost un subiect de presa in timpul campaniei sale din 2008 si primului mandat.
In decembrie, Robert Gibbs, purtatorul de cuvant al lui Obama din perioada respectiva, a declarat ca presedintele nu a mai fumat de noua luni. El a recunoscut ca lasatul de fumat a fost o "lupta" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, dar ca a reusit pentru ca este "incapatanat".

Prima Doamna a Statelor Unite Michelle Obama a spus in februarie 2011 ca sotul ei s-a lasat de fumat de aproximativ un an. Ea a subliniat, de asemenea, ca nu mai vorbeste despre acest subiect cu el.

"Atunci cand cineva face ceea ce trebuie sa faca, nu il verifici", a spus ea in gluma.

Sursa: Mediafax

Tags: barack obama, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO