O mașină a intrat în plin într-un restaurant. O mamă și doi copii au scăpat miraculos


Ultimul update: Joi 18 Aprilie 2019 09:46
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2019 07:52
Categorie: Stiri externe

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere în California. O mamă şi cei doi copii ai săi au scăpat ca prin minune după ce o maşină a trecut razant pe lângă ei, izbind din plin terasa unui restaurant.

E incredibil cum de au scăpat cu viaţă. Pe imagini se vede clar cum femeia însoţită de cei doi copii abia ieşeau din restaurant în momentul în care maşina scăpată de sub control intră direct în terasa.

Vivian Saldivar, anjata restaurantului: ”A fost groaznic! A fost ceva înfiorător. Am văzut totul zburând. În jur era numai praf, farfurii sparte, mese, umbrele, toată terasa noastră era peste tot.”

Aceste fotografii au fost făcute la scurt timp după impact. Mesele, scaunele şi ghivecele cu flori au fost complet distruse. Maşina a ricoşat apoi într-un zid de ciment care despărţea restaurantul de o casă. Proprietarii se aflau în acel moment în curte.

La rândul său, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta au scăpat şi ei ca prin minune, ajungând la spital cu doar răni uşoare. În urma anchetei, poliţiştii au spus că şoferul a pierdut controlul volanului şi, pentru că nimeni nu a depus plângere împotriva lui, a scăpat basma curată.

Oamenii legii au făcut însă public filmuleţul impactului pentru a trage un semnal de alarmă pietonilor, ca aceştia să rămână vigilenţi în orice situaţie.

VIDEO PROTVPLUS.RO