O eleva din India a murit dupa ce a fost pedepsita de un profesor sa stea in genunchi. Multimea furioasa a distrus scoala


Ultimul update: Marti 28 Iulie 2015 06:52
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2015 14:28
Categorie: Stiri externe
eleva, india - Youtube

O fetita de 10 ani din India a murit dupa ce a fost pedepsita de un profesor sa stea 2 ore in genunchi pentru ca nu si-a facut tema la matematica.

Autoritatile din India au deschis o ancheta dupa un scandal izbucnit la o unitate scolara din Huzurabad, un district din Telangana, nordul tarii.

Incidentul s-a petrecut pe 16 iulie, cand Kolipaka Ashrita, o eleva in varsta de 10 ani, a fost pedepsita de profesorul de matematica sa stea mai bine de doua ore in genunchi pentru ca nu-si facuse tema.

Elevei, desi nu a fost singura pedepsita, i s-a facut rau si a lesinat in timp ce era in genunchi. Parintii au dus-o la un spital local, unde starea ei nu s-a ameliorat. Ashrita a fost transferata la un alt spital de unde a fost externata dupa o zi. Starea ei s-a agravat si a decedat pe 23 iulie, potrivit Indianexpress.com.

Incidentul i-a revoltat pe parinti si pe rude care au luat cu asalt scoala si au distrus sala de clasa in semn de protest. Parintii fetei au facut plangere. Un doctor a explicat ca fata a facut un cheag de sange in zona genunchilor si asta i-a afectat sistemul nervos.

Sursa: Pro TV Chisinau

Tags: india, eleva,

VIDEO PROTVPLUS.RO