O companie australiana a gasit in Golful Bengal fragmente care ar putea apartine avionului Boeing 777 disparut

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
avion

O companie australiana de exporare marina a descoperit fragmente care ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines in Golful Bengal, in largul Bangladeshului, relateaza presa din India.

Potrivit companiei GeoResonance, resturile unei aeronave Boeing 777 ar fi fost localizate in Golful Bengal, la 5000 de km distanta de zona in care avionul Malaysia Airlines este cautat in prezent, sustine India Today.

Autoritatile malaysiene verifica resturile metalice. "Nu spunem ca este sigur vorba despre zborul MH370, insa ar putea fi" explica reprezentantii companiei.

In cursul cautarilor Cursei MH370, compania GeoResonance a cautat elemente materiale din care este construit un avion de tip Boeing 777: aluminiu, titan, cupru, otel, resturi de combustibil si alte substante. "Compania a descoperit o astfel de concentratie de elemente intr-o zona din Golful Bengal", informeaza un comunicat oficial.

Avionul Boeing 777 avea 239 de oameni la bord si urma sa zboare din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). Pe baza unor imagini filmate prin satelit, autoritatile malaysiene au stabilit ca avionul s-a prabusit in sudul Oceanului Indian si ca nu exista supravietuitori.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO