O clădire cu 3 etaje s-a prăbușit, la Haga. 9 persoane au ajuns la spital. VIDEO


Ultimul update: Duminica 27 Ianuarie 2019 21:32
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019 21:25
Categorie: Stiri externe
Haga

Cel puțin nouă persoane au fost rănite, duminică, la Haga, după ce o clădire rezidențială cu trei etaje s-a prăbușit din cauza unei explozii provocate de o scurgere de gaze.

Şapte răniţi au fost transportaţi la spital, au anunţat pompierii, precizând că trei oameni au fost salvaţi dintre dărâmături. Serviciul de pompieri a informat, într-un comunicat, că prăbuşirea s-a datorat unei explozii cauzate de o scurgere de gaze, potrivit Reuters și DPA, citate de Agerpres.

Cel puţin încă o persoană se mai află prinsă sub ruine. Bărbatul este în viaţă şi s-a putut lua legătura cu el, au indicat pompierii.

Operaţiunea de salvare este îngreunată de faptul că acoperişul imobilului este în pericol să se prăbuşească. Faţada clădirii s-a prăbuşit în întregime. Unele părţi au căzut peste două autovehicule parcate în faţa imobilului.

Pagube semnificative au fost raportate şi în vecinătatea complexului de apartamente. Pompierii caută în aceste case eventuale victime.

Primarul din Haga, Pauline Krikke, a vorbit despre un „accident cumplit” şi le-a promis victimelor că vor primi ajutor în scurt timp.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO