Miracol! O bucata din vesmantul unei maicute a vindecat-o de cancer!

Ultima actualizare: 11-08-2012 18:34

Kathleen Evans, in vasta de 66 de ani, diagnosticata in 1993 cu o tumoare la cap, inoperabila, sustine ca s-a vindecat cu ajutorul rugaciunilor si a unui petec din vesmantul maicutei Mary Mackillop, primit de la o prietena.

Australianca este convinsa ca vindecarea ei a fost un miracol. Desi medicii ii mai dadusera doar cateva luni de viata, Kathleen traieste si in ziua de azi. Ba mai mult, tumoarea a disparut si asta fara ca femeia sa fi urmat vreun tratament.

“Au fost cativa doctori care m-au examinat, dar nu au putut sa gaseasca niciun fel de explicatie la acest miracol. Tumoarea disparuse pur si simplu”, a declarat femeia.

Luna trecuta, Papa Benedict al XVI-lea a semnat un decret prin care maicuta, moarta din 1909, ar putea fi canonizata, acesta fiind cel de-al doilea miracol datorat ei.

“Ma simt binecuvantata si ma bucur enorm ca acest miracol va avea dept rezultat canonizarea maicutei. Este intr-adevar o sfanta. De cand am fost diagnosticata, am renuntat la orice tratament. Dar cu ajutorul rugaciunilor si al acelui petec din vesmantul maicutei, m-am facut bine”, a declarat femeia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO