Miracol! O bucata din vesmantul unei maicute a vindecat-o de cancer!


Ultimul update: Sambata 11 August 2012 18:34
Data publicarii: Luni 11 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Kathleen Evans, in vasta de 66 de ani, diagnosticata in 1993 cu o tumoare la cap, inoperabila, sustine ca s-a vindecat cu ajutorul rugaciunilor si a unui petec din vesmantul maicutei Mary Mackillop, primit de la o prietena.

Australianca este convinsa ca vindecarea ei a fost un miracol. Desi medicii ii mai dadusera doar cateva luni de viata, Kathleen traieste si in ziua de azi. Ba mai mult, tumoarea a disparut si asta fara ca femeia sa fi urmat vreun tratament.

“Au fost cativa doctori care m-au examinat, dar nu au putut sa gaseasca niciun fel de explicatie la acest miracol. Tumoarea disparuse pur si simplu”, a declarat femeia.

Luna trecuta, Papa Benedict al XVI-lea a semnat un decret prin care maicuta, moarta din 1909, ar putea fi canonizata, acesta fiind cel de-al doilea miracol datorat ei.

“Ma simt binecuvantata si ma bucur enorm ca acest miracol va avea dept rezultat canonizarea maicutei. Este intr-adevar o sfanta. De cand am fost diagnosticata, am renuntat la orice tratament. Dar cu ajutorul rugaciunilor si al acelui petec din vesmantul maicutei, m-am facut bine”, a declarat femeia.

 

Tags: curiozitati,

Procesiune in onoarea unei icoane facatoare de minuni, in Peru!
IMAGINI SOCANTE! John of God, speranta celor care cred in miracole
VIDEO PROTVPLUS.RO