Primul sărut al lui Harry cu Meghan după nunta regală. Ce l-a întrebat actrița înainte de moment

19-05-2018 16:06


După o ceremonie religioasă presărată cu momente emoționante, Prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au ieșit din capela St.George ținându-se de mână.

Ei au împărtășit un moment privat sub privirile miilor de curioși adunați să vadă cuplul regal. Astfel, ducele și ducesa de Sussex s-au sărutat în fața mulțimii care îi aștepta nerăbdătoare.

Tina Lannin, specializată în cititul pe buze, a explicat pentru Sky News că atunci când cei doi au ajuns pe treptele capelei, Meghan l-ar fi întrebat discret pe Harry: „Ne sărutăm?”, iar el i-a răspuns pe același ton: „Da!”, după care cei doi s-au privit și s-au sărutat zâmbitori.

Aceasta este o nouă îndepărtare de la tradiție, întrucât cuplurile regale nu obișnuiesc să se sărute după ceremonia religioasă. După aceea, cei doi s-au urcat într-o trăsură și au pornit într-o procesiune de aproximativ trei kilometri, până la Castelul Winsdor.

Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Cei doi au schimbat jurămintele în fața a 600 de invitați și a lui Dumnezeu.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO