Nu-i de gluma! Mister Bean a blocat site-ul presedintiei spaniole a UE

05-01-2010 00:00

Jose Luis Rodrigo Zapatero

Personajul umoristic Mister Bean, deseori folosit pentru a-l caricaturiza pe seful Guvernului spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero, a blocat luni, fara sa stie, site-ul de internet al presedintiei semestriale spaniole a Uniunii Europene, relateaza AFP.

Un rauvoitor a reusit sa faca astfel incat utilizatorii care incercau sa acceseze site-ul www.eu2010.es sa fie directionati pe un blog in care aparea Mister Bean in fotografie, avand ca background o reproducere a paginii oficiale a presedintiei spaniole.

Celebrul personaj, incarnat la posturile de televiziune si pe marele ecran de actorul britanic Rowan Atkinson, apare zambind, cu ochii larg deschisi, salutand utilizatorii.

Site-ul presedintiei spaniole "nu a fost atacat propriu-zis de un hacker si nu a fost afectat de o problema de securitate", a dat asigurari sursa oficiala spaniola citata de AFP, contrar informatiilor furnizate de presa spaniola.

Mii de utilizatori care au dorit sa verifice ei insisi pagina de internet, au gasit pagina blocata, astfel incat era practic imposibila accesarea sa luni dupa-amiaza.

 

Sursa: Pro TV

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO