Noi documente dezvaluie o latura morbida a lui Michael Jackson. Reactia dura a fiicei sale, dupa izbucnirea scandalului

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
Michael Jackson Getty

Un raport al politiei legat de o perchezitie efectuata la proprietatea lui Michael Jackson in 2003, dezvaluind latura morbida a regelui pop si aplecarea spre pedofilie, a iesit recent la lumina, relateaza AFP.

Superstarul, care a murit in 2009, a fost achitat in 2005 de acuzatiile de agresiune sexuala in urma unui rasunator proces de 14 saptamani. Raportul, publicat marti de site-ul de celebritati Radar Online, a fost redactat in cadrul acestui dosar si contine detalii privind numeroase carti, reviste si documente confiscate din Neverland, vastul domeniu ascuns printre podgoriile din campia californiana in apropiere de Santa Barbara (vestul SUA), conform Agerpres.

Raportul politiei noteaza ca documentele confiscate pe domeniul artistului nu tineau de ilegalitate, dar puteau face parte dintr-o strategie de "pregatire" prin care pedofilii "reusesc sa diminueze inhibitiile victimelor lor si sa le faciliteze agresiunea".

Seriful comitatului Santa Barbara a precizat ca Radar Online nu a obtinut oficial aceste documente prezentate drept probe la procesul din 2005. "Unele documente si fotografii par sa fie copiate din rapoartele intocmite de personalul serifului, amestecate cu continuturi provenite de pe internet sau din alte surse", noteaza biroul serifului intr-un comunicat.

Unele documente reproduse de Radar Online arata imagini cu caracter pornografic ale unor tineri adulti, scene sado-maso, fotografii cu caracter morbid, precum cea a unei copile fardate, avand legata de gat o esarfa cu nod. Materialele confiscate de politie releva si existenta unor imagini prezentand mutilari corporale.

Potrivit Radar Online, care citeaza un anchetator neidentificat, Michael Jackson s-ar fi aflat in posesia unor "imagini socante de tortura a unor copii". "Documentele confiscate de politie prezinta o imagine infricosatoare si sumbra a lui Jackson", noteaza sursa citata de Radar Online.

Administratorii succesiunii regelui muzicii pop au denuntat publicarea acestor documente in preajma comemorarii mortii sale la 25 iunie.

Reactia fiicei sale dupa izbucnirea scandalului


La cateva zile dupa aparitia acestor noi documente, fiica starului, Paris Jackson, a reactionat si, asa cum era de asteptat, si-a aparat tatal defunct.

“Din pacate, intotdeauna lucrurile negative vor vinde. Fac un apel la voi sa sa ignorati mizeria si acesti paraziti care vor sa faca o cariera incercand sa imi defaimeze tatal" a spus Paris Jackson citata de Daily Mail. Vedeta a postat o poza din videoclipul “Scream” al lui Michael Jackson, in care acesta face un gest obscene cu degetul mijlociu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO