Motivul uimitor pentru care acest copil a ajuns sa arate ca un demon. FOTO

Ultima actualizare: 12-10-2012 15:13
George Ashman

"Micul meu diavol are curaj". Cu aceste vorbe si-a descris o mama din Marea Britanie fiul de 5 ani caruia doctorii i-au implantat coarne in frunte.

George Ashman s-a nascut cu un semn mare si rosu pe frunte. Mama lui, Karen, in varsta de 33 de ani, s-a hotarat sa il duca la doctor, pentru a-l scuti pe baiat de posibilele traume psihice de care ar fi putut sa sufere, daca cei din jur l-ar fi batjocorit.

Iar medicii au hotarat sa-i implanteze "coarne" in frunte. Mai exact, un fel de implanturi care s-au marit in timp.

A fost o decizie atent cantarita de specialisti. Implantarea "coarnelor" a permis intinderea pielii de pe fruntea copilului.

Dupa patru luni, "coarnele" au fost indepartate, iar pielea in exces a fost implantatata in locul semnului din nastere, lasand in urma numai o cicatrice in stilul Harry Potter, scriu cei de la Daily Mail.

"Cand am vazut prima data implanturile am ramas fara cuvinte. Erau mai mari decat m-am asteptat si, plasate pe fiecare parte a capului sau micut, aratau ca si niste coarne. Copilul meu dragut, cu fata de inger, arata ca diavolul", a povestit Karen.

Procedura prin care a trecut micutul nascut in 2006 a fost realizata de medicii de la Spitalul Great Ormond Street din Londra.

George a fost nevoit sa traiasca timp de patru luni cu teribilele proeminente. A iesit asa in public, a mers la gradinita si a fost deseori batjocura celor din jur.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO