Momentul în care o femeie a fost salvată de polițiști dintr-un lac înghețat

Ultima actualizare: 30-01-2020 09:23

Imagini incredibile au fost surprinse de camera video instalată pe echipamentul unui poliţist din statul american Michigan.

Dispozitivul a surprins momentul în care omul legii a salvat o femeie care căzuse în lacul îngheţat şi nu se mai putea mişca.

Un telefon dat la numărul de urgenţă 911 a dat alarmă la sediul poliţiei din oraşul Macomb, situat pe malul lacului Michigan.

O femeie, care venise la pescuit, a alunecat de pe ponton şi a căzut în apa foarte rece. Colegii ei au încercat să o scoată din apă, dar nu au reuşit, aşa că au apelat la poliţie.

Intervenţia surprinde momentele în care poliţiştii sosesc la locul incidentului şi sunt ghidaţi spre ponton. Victima era deja de 15 minute în apă şi starea ei se înrăutăţea.

Cei doi poliţişti nu au ezitat şi au alergat spre capătul pontonului, unde erau deja doi oameni care încercau să o ajute pe femeia căzută în apă.

Femeia s-a ales doar cu sperietura şi se simte bine în acest moment. Totuşi, poliţiştii i-au avertizat pe pescari să fie mai atenţi când dau la peşte de pe pontoanele îngheţate, pentru că riscul de alunecare este foarte mare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO