Momentul dureros din viața lui Obama: „A fost ca o operație pe cord”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2017 08:27
Categorie: Stiri externe

Toată lumea ştie că Barack Obama se topeşte când vine vorba de fetele lui. Fostul preşedinte şi-a dus fiica cea mare la facultate şi a recunoscut că momentul a fost extrem de dureros. "Am fost mândru că nu am plâns în faţa ei", a mărturisit Obama.

Când tatăl ei a câştigat primul mandat de preşedinte, Malia Obama era doar o fetiţă. Fiica cea mare a lui Barack Obama a crescut sub ochii americanilor. În 2017 a început o nouă etapă din viaţă ei: a plecat la facultate. A fost o schimbare care i-a dat frisoane tatălui ei.

Barack Obama, fost preşedinte al SUA: "A fost într-o anumită măsură ca o operaţie pe cord deschis."

Malia Obama a părăsit casa părinţilor din Washington DC ca să stea la cămin.

Barack Obama, fost preşedinte al SUA: "Am fost mândru că nu am plâns în faţa ei."

La plecare, fostul preşedinte a avut grijă să poarte ochelari de soare.

Barack Obama, fost preşedinte al SUA:  "Cei de la Secret Service au privit numai în faţă, pretinzând că nu mă aud cum îmi trag nasul."

E bine ştiut că Barack Obama are o slăbiciune pentru fetele lui. L-au dat de gol gesturile drăgăstoase şi zâmbetul până la urechi, pe care îl afişa de fiecare dată când vorbea despre ele. În discursuri publice, subiectul i-a adus inevitabil lacrimi în ochi.

Barack Obama, fost preşedinte al SUA: "Malia şi Sacha... Sunteţi bune, vă gândiţi la ceilalţi şi faceţi totul cu pasiune. Din tot ce am făcut în viaţă, lucrul care mă face cel mai mândru e să va fiu tată."

Malia Obama s-a mutat de acasă luna trecută, chiar în ziua în care America era în frenezie din cauza eclipsei totale de soare. Cel mai probabil ziua a fost aleasă intenţionat, pentru ca familia să trăiască acest moment important în intimitate.

”Eclipsa Trump”, cum și-a atacat președintele SUA predecesorul
Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul publicat de Barack Obama
Senatorul american John McCain sufera de cancer cerebral. Mesajul lui Obama
VIDEO PROTVPLUS.RO