Moment istoric pentru Marea Britanie: printul George isi intalneste strabunicul


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Luni 16 Septembrie 2013 17:08
Categorie: Stiri externe
copilul regal, printul George

Philip, sotul reginei Elisabeta, isi cunoaste in sfarsit stranepotul. Micul George a zburat impreuna cu ducele si ducesa de Cambridge in Scotia, special pentru acest eveniment.

Intalnirea dintre regele Philip si George, bebelusul lui William si al lui Kate, se produce abia la opt saptamani de la venirea pe lume a micutului. Regele in varsta de 92 de ani a suferit o interventie chirurgicala, iar recuperarea l-a impiedicat sa-si cunoasca stranepotul pana acum.
George a ajuns la resedinta regala din Balmoral duminica, impreuna cu parintii sai. Intalnirea dintre bebelus, care este al treilea in ordinea succesiunii la tron, si regele Philip este un prilej excelent pentru un portret de familie istoric.

Pentru prima data in ultimul secol, trei generatii de succesori la tronul Regatului Unit pot fi surprinsi intr-o imagine-document: printul Charles, printul William si George.

“Toata lumea asteapta ca aceasta fotografie sa fie facuta. Cu siguranta Ducele de Edinburgh abia astepta sa-si cunoasca stranepotul. Este minunat ca familia e reunita” a declarat o sursa apropiata familiei regale pentru DailyMail.
 

Sursa: Daily Mail

Printul William: George are o voce comparabila cu ragetul unui leu
Detaliul din primul portret cu bebelusul regal. De ce este Kate admirata de milioane de femei
Detaliul din primul portret cu bebelusul regal. De ce este Kate admirata de milioane de femei
VIDEO PROTVPLUS.RO