VIDEO. Mister Bean se aliază cu OMS în lupta împotriva COVID-19

Ultima actualizare: 22-06-2020 18:42
mr bean
Twitter

O versiune animată a lui Mister Bean, popularul personaj creat de actorul britanic Rowan Atkinson, este prezent de luni într-un video prin OMS vrea să conştientizeze populaţia să fie în continuare vigilentă, relatează EFE, citat de Agerpres. 

În acest anunţ de un minut şi jumătate, care poate fi văzut pe canalul OMS de pe YouTube, Mister Bean oferă cetăţenilor mai multe sfaturi care trebuie urmate inclusiv în actuala perioadă de relaxare, ca de exemplu să se spele cu grijă pe mâini şi să menţină o distanţă fizică de cel puţin un metru şi jumătate unii de ceilalţi.

De asemenea, le recomandă să fie atenţi la orice simptom, să consulte medicul dacă este necesar şi, toate acestea, "menţinând contactul şi fiind amabili cu vecinii", se arată în anunţul publicitar.

Popularul personaj împlineşte anul acesta 30 de ani de existenţă, o perioadă în care a fost protagonistul a două filme şi a participat la inaugurarea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, deşi în ultimii ani Atkinson s-a arătat destul de reticent să-l întruchipeze din nou pe Mister Bean.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO