Miracol sau nu? Citate din Coran apar si dispar pe corpul unui copil! VIDEO

Dată publicare: 19-10-2009 00:00
Dată actualizare: 25-10-2012 04:24


Un copil de doar noua luni este in centrul atentiei in Rusia, dupa ce parintii lui au anuntat ca pe corpul micutului apar citate din Coran, care ulterior dispar, fiind inlocuite cu altele!

 

Cuvinte din cartea sfanta a musulmanilor au aparut pana acum pe spatele, bratele, picioarele si abdomenul lui Ali Yakubov.

Medicii rusi spun ca nu pot explica misterul, dar insista ca urmele nu sunt lasate prin scris. Totul a inceput in momentul in care cuvantul "Allah" a aparut pe barbia baietelului, pe cand acesta avea doar cateva saptamani de viata.

Culmea este ca parintii lui Ali marturisesc ca nu erau credinciosi, pana in momentul aparitiei semnelor pe corpul copilului lor. Mama lui, Madina, precizeaza ca citatele apar de doua ori pe saptamana - lunea si in noaptea de joi spre vineri si sunt inlocuite regulat de unele noi.

"Ali se simte intotdeauna rau atunci cand se intampla. Plange si face febra. Este imposibil sa-l tinem in brate in momentele acelea, asa ca il punem in leagan. Este atat de greu sa-l vedem suferind", a declarat femeia.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO