Mesajul lui Jay Leno catre public intr-o editie speciala a emisiunii "The Tonight Show". S-a retras dupa 22 de ani

Ultima actualizare: 10-02-2014 06:59

Dupa 22 de ani, indragitul Jay Leno si-a luat la revedere de la public intr-o editie speciala a emisiunii "The Tonight Show"

Cu aceasta ocazie, numerosii sai telespectatori l-au surprins pe spumosul si ironicul Jay Leno emotionat. In ultima lui emisiune, l-a avut invitat printre altii pe comicul Billy Crystal, prezent in platou, si la primul lui show, de acum 22 de ani. De-a lungul anilor, Leno a devenit, o veritabila "institutie nationala".

I-a cucerit pe americani, cu monologurile sale introductive, in care isi tachina invitatii, indiferent de pozitia acestora. Cu 3,8 milioane de telespectatori, Jay Leno, avea cele mai mari cote de audienta, depasindu-si rivalii de la posturile concurente. La pachet cu popularitatea, Leno a acumulat si o avere pe masura. Se pare ca numai colectia lui de masini de epoca valoareaza 300 de milioane de dolari.

"Oameni buni, mi-ati fost incredibil de credinciosi. N-am fi supravietuit atat de mult timp in grila fara voi. Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea. Sunt cel mai norocos om din lume, pentru ca am putut cunoaste presedinti, astronauti, staruri de film. Am colaborat cu productaori si scenaristi si o multime de alti oameni talentati care m-au facut sa par mult mai destept decat sunt in realitate" a marturisit Leno.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO