Meghan Markle, atacată dur de propriul tată: "Au transformat Familia Regală într-un supermarket"

Ultima actualizare: 20-01-2020 09:43

Tatăl lui Meghan Markle a lansat un atac dur la adresa fiicei sale, spânând că aceasta a renunțat la visul oricărei fete, pentru bani, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, Thomas Markle a declarat, într-un documentar, că prințul Harry și Meghan au un comportament stânjenitor și transformă familia regală într-un supermarket cu coroană, din care se poate ieşi oricând.

„Decizia lor de a se separa de Familia regală ... este dezamăgitor, pentru că ea ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, iar ea asta a făcut. Acum pare că dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat tatăl lui Meghan, în documentarul „Thomas Markle: Povestea mea„.

Bărbatul vorbește despre relația tensionată pe care a avut-o cu fata lui, mai ales după căsătoria acesteia cu Harry, spunând că nu crede că se vor mai împăca vreodată.

„Nu o văd interesată să aibă vreo legătură cu mine, mai ales acum, iar în lumina celor spuse acum de mine, probabil că nu o va mai face vreodată. Și nici Harry ”, a mai spus Thomas Markle.

Harry şi soţia sa Meghan, fără titluri regale

 

Casa Regală britanică a anunțat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor mai folosi titlurile de Înalte Alteţe Regale şi nu o vor mai reprezenta oficial pe regina Elisabeta a II-a la evenimentele la care vor participa.

De asemenea, ducii de Sussex au promis că vor returna cele 2,4 milioane de lire sterline folosite din bani publici pentru renovarea reşedinţei lor.

Potrivit Palatului Buckingham, deciziile vor intra în vigoare în această primăvară şi au loc după câteva discuţii intense între Harry, Meghan şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice.

Citeste și...
Parteneri