Masacrul din SUA. Atacatorul a tras sute de gloante in 20 de copii, niciunul mai mare de 7 ani

Ultima actualizare: 20-12-2012 07:12

Adam Lanza, cel care a ucis 20 de copii si sase adulti la o scola primara din SUA, a tras "de sute de ori", spune politia, inainte de a se sinucide.
 

Avea asupra lui o pusca de asalt si inca doua pistoale, iar o a patra arma, tot o pusca, a fost gasita in masina lui.

Presedintele Obama a venit in oraselul traumatizat de aceasta drama cumplita, incercand sa aduca putina alinare pentru familiile victimelor.

Slujbele de pomenire s-au desfasurat fara incetare in oras, unde la fiecare colt de strada au aparut mici altare improvizate.

"In urmatoarele saptamani voi folosi prerogativele functiei mele pentru a preveni asemenea tragedii in viitor",a spus Obama.

Inainte de sosirea presedintelui Obama, una dintre bisericile din New Town a fost evacuata in mijlocul slujbei duminicale.

Politia a primit un telefon indicand o posibila amenintare, dar alerta a fost ridicata. Acolo se va desfasura serbarea de Craciun, asa cum era prevazuta, dar fara micuta Olivia, de sase ani, care a murit inainte sa-si joace rolul de inger.

Intre timp, politia a confirmat ca autorul masacrului este Adam Lanza, de 20 de ani.

Tanar timid si singuratic, obsedat de jocurile pe calculator, foarte inteligent, dar cu puternice tulburari psihice. O adevarata "bomba cu ceas" dupa cum spun anchetatorii.

Adam a omorat 20 de copii si sase adulti, tragand "sute de gloante", dupa cum spun anchetatorii. Ca si propria lui mama, fiecare victima, fie ca a fost copil sau adult, a fost impuscata de mai multe ori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO