Luati-va unul mic si francez, cum a facut Carla Bruni!

Dată publicare: 27-04-2010 00:00
Dată actualizare: 25-07-2012 06:51


Nicolas Sarkozy

Cuplul prezidential francez este ironizat intr-o campanie publicitara din Germania. Compania de inchirieri de automobile Sixt invita publicul sa faca "la fel ca doamna Sarkozy" si sa aleaga "un mic francez".

"Faceti la fel ca doamna Sarkozy. Alegeti un mic model francez", este sloganul noii campanii a companiei Sixt, imprimat pe poza unui automobil Citroen C3.

Sloganul este o ironie la adresa presedintelui francez Nicolas Sarkozy, mai mic de inaltime decat sotia sa, fostul model Carla Bruni.

"Este o reclama tipica pentru Sixt, care trebuie privita cu umor", a declarat purtatorul de cuvant al companiei de inchiriei auto, citat de AFP.

Campania a fost lansata saptamana trecuta in Germania si se adreseaza, in special, persoanelor care calatoresc in interes de serviciu.

Sixt a devenit un specialist in reclamele indraznete, neezitand sa foloseasca in campaniile sale imagini ale liderilor politici. Pe un afis publicitar dintr-o campanie anterioara, cancelarul german Angela Merkel aparea cu o frizura punk!

Inca nu avem o reactie a familiei Sarkozy, dar, pana acum, aceasta a dat in judecata doua firme care si-au permis sa le foloseasca imaginea in reclame, fara sa ceara acordul.

In februarie 2008, de exemplu, cuplul prezidential francez a obtinut in instanta condamnarea companiei aeriene low-cost Ryanair la plata a 60.000 de euro, deoarece a folosit fara autorizatie o fotografie a celor doi in cadrul unei campanii publicitare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO