Jesse Lewis, eroul care a murit pentru a-si salva colegii de clasa, in masacrul din Sandy Hook

Ultima actualizare: 22-10-2013 07:04
Jesse Lewis

Un baietel de 6 ani, omorat in timpul unuia dintre cele mai grave atentate armate din Statele Unite, si-a salvat colegii de clasa, avertizandu-i pe acestia in momentul in care atacatorul incerca sa isi reincarce arma.

Desi sangerosul atac a avut loc in 2012, povestea lui Jesse Lewis a ajuns acum in presa americana. Tipatul de avertizare al lui Jesse, care a dus la salvarea mai multor copii aflati in sala alaturi de el, i-a cauzat moartea.

Jesse a atras atentia asupra sa si a fost impuscat in cap, la scurt timp dupa actul sau eroic.

Potrivit mamei sale, acesta ar fi tipat catre colegi sa fuga in momentul in care a observat ca atacatorul incearca sa isi incarce arma.

“Nu am fost surprinsa cand am auzit ca si-a folosit ultimele secunde petrecute pe Pamant, pentru a a-si salva prietenii. Sunt extrem de mandra de el.”
 
Atacul a avut loc pe 14 decembrie, anul trecut. 20 de copii si 6 femei au fost omorati, intr-unul dintre cele mai grave atentate asupra unei scoli din Statele Unite, relateaza New York Post.

In clasa micutului erou, Jesse Lewis, doar 11 copii au supravietuit, acestia fiind martori la impuscarea invatatoarei lor.

Sursa foto: Facebook

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO