ISIS a aruncat in aer jurnalisti dupa ce le-au pus explozibil in camera video. Avertismentul dur al teroristilor

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00
executii ISIS

Fanaticii ISIS au aruncat in aer doi jurnalisti atasandu-le la camera video si laptop explozibili, executiile brutale fiind filmate si apoi publicate.

In filmare, unul din jurnalisti este aratat prins cu catusele de un grilaj metalic, avand camera agatat de gat. Dispozitivul artizanal este apoi detonat, executia avand loc in Deir Ezzor, Siria, relateaza Daily Mail.

Un alt jurnalist a fost executat intr-un mod similar, numai ca, in acest caz, laptopul a fost "bomba" care l-a ucis. Al treilea barbat a fost legat de o usa metalica, dupa care a fost sugrumat cu un lant din fier.

Militantii Statului Islamic au mai executat alti doi jurnalisti: unul a fost decapitat, iar celalalt - macelarit.

Cei cinci jurnalisti au fost acuzati de "acte impotriva Statului Islamic". Jurnalistii au fost rapiti anul trecut, in luna octombrie si ar fi fost ucisi in luna decembrie, dar abia acum au fost facute publice filmarile.

In filmare, un narator ISIS spune ca grupul a declarat razboi jurnalistilor care "spun minciuni" despre ei sau sunt "dusmanii lui DUmnezeu". El mai spune ca orice jurnalist care face relatari despre ISIS poate fi o tinta, chiar daca acesta locuieste in Europa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO