Interventie salvatoare in New Jersey. Doi politisti au scos o soferita dintr-o masina chiar inainte ca sa explodeze

20-04-2015 12:56

masina explozie

Interventie salvatoare in New Jersey, Statele Unite! Doi politisti au reusit sa scoata o soferita dintr-o masina rasturnata, chiar inainte ca vehiculul sa explodeze.

Sefii lor au decis sa faca publice imaginile ca un avertisment. Femeia se urcase la volan bauta, iar alti soferi au sunat la politie cand au vazut ca masina circula haotic, in zig-zag!

O patrula a politiei din Kinnelon, New Jersey, a raspuns la alerta soferilor care intalnisera, in trafic, masina circuland haotic.

In zona semnalata, politistii au gasit un vehicul rasturnat pe marginea drumului. Era pericol de explozie, iesea deja fum, iar soferul, o femeie, se afla inca inauntru.

Claxonul si alarma declansate in timpul accidentului sunau fara incetare. Cei doi politisti ajunsi la locul accidentului stiau ca fiecare secunda e pretioasa. Salvatorii au fost nevoiti sa taie cu un cutit centura de siguranta.

Chiar inaintea exploziei, au reusit sa o elibereze pe soferita si sa o traga afara, cat mai departe de masina din care se degaja un fum din ce in ce mai gros. Dupa vreo 20- 30 de secunde - au aparut si flacarile.

In timp ce politistii incercau s-o readuca pe femeie in simtiri, masina a sarit in aer.

Christopher Carbone, politia din Kinnelon, New Jersey: "E important pentru participantii la trafic. Daca vedeti un sofer care nu reuseste sa mentina directia de mers, ca aceasta femeie, chemati politia. Oricand se poate produce un accidet fatal".

Femeia in varsta de 45 de ani aflata la volan a scapat fara rani grave. Dar a fost acuzata pentru ca s-a urcat la volan sub influenta alcoolului. In masina ei a fost gasita o sticla destupata cu "tarie".
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO