Incredibil! A inviat din morti chiar inainte de a-l inchide in cosciug

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:01
Jozef Guzy

Este povestea lui Jozef Guzy, polonezul declarat mort de catre medici, dar care a revenit la viata exact in clipa in care un angajat de la pompe funebre se pregatea sa puna capacul la sicriu.

Batranul in varsta de 76 de ani, din orasul Katowice, si-a pierdut cunostinta in propria casa. Familia a chemat imediat ambulanta, iar medicul ajuns la fata locului a constatat decesul barbatului, cauzat de un infarct.

La trei ore de la pronuntarea decesului, familia a chemat un angajat al unei firme de pompe funebre pentru a-l pregati de inmormanare. Angajatul, Dariusz Wysluchato,  l-a pus intr-un sicriu, iar in momentul in care a vrut sa inchida cosciugul, sotia batranului l-a rugat sa ia ceasul de la mana sotului. Atunci a fost momentul in care barbatul a descoperit ca mortul are puls.

"I-am atins artera de la gat si mi-am dat seama ca nu e mort. Am verificat inca o data si am strigat ca are puls. A fost o minune", a precizat Dariusz Wysluchato, lucratorul de la pompe funebre.

Rechemat la locuinta batranului, medicul care declarase decesul a remarcat cu stupoare ca omul "se intorsese din morti".

"Pacientul nu respira, nu-i batea inima, corpul i se racise. Toate acestea sunt simptomele unui om decedat. Nu intelegem ce s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al Servicului Regional de Urgenta din Katowice.

Jozef Guzy a fost transportat la spital, iar dupa cateva zile de ingrijiri i s-a permis sa revina acasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO