Inca o noapte de groaza pentru romanii din Fasia Gaza!


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 13:16
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Armata israeliana a atacat din nou pozitiile gruparii radicale palestiniene Hamas, iar in zona s-au dat lupte grele. Din aer, avioanele si elicopterele au bombardat violent, iar la sol tirurile de arme au rasunat in continuu.


Potrivit estimarilor, in cele zece zile de conflict, numai in tabara palestiniana s-au inregistrat cel putin 500 de morti si peste 2.400 de raniti.

Duminica noapte au rasunat din nou sirenele in Fasia Gaza. A urmat o ploaie de proiectile si rachete. Trupele israeliene au patruns adans in regiune si au inconjurat orasul Gaza, unul din principalele bastioane ale gruparii Hamas. In acelasi timp, principala ruta care leaga nordul de sudul Fasiei a fost blocata de blindate.

Ofensiva terestra israeliana a inceput duminica, iar potrivit palestinienilor, in mai putin de 24 de ore luptele s-au soldat cu peste 70 de morti. In zona domneste haosul: nu mai exista electricitate, iar sursele de apa si hrana sunt tot mai putine. Spitalele sunt pline de raniti, iar multi dintre ei sunt copii.

Gaza: romani in infern! Jurnalisti in pericol

Gaza: romani in infern! Jurnalisti in pericol
O romanca din sudul Israelului relateaza despre situatia din Ashkelon
Romanii din Gaza nu pot scapa din infern!
VIDEO PROTVPLUS.RO