Impinge patul! Competitie in scopuri caritabile


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 02:45
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Nu este o gluma, ci un concurs "serios" desfasurat in Thailanda. Zeci de oameni s-au luat la intrecere la cursa internationala a... paturilor.

Eforturile lor au fost insa rasplatite doar cu aplauzele celor de pe margine. Asta pentru ca toti banii stransi de organizatori vor fi donati in scopuri caritabile.

Incurajati de pe margine de sute de spectatori, concurentii s-au straduit sa treaca linia de finis. Pentru o asemenea competitie, unii si-au ales echipamentul inspirandu-se din porturile traditionale ale tarilor de origine sau au tinut cu tot dinadinsul sa aiba culorile echipei de fotbal preferate. Altii au vrut sa-si exprime orientarea sexuala.

Cursa internationala a paturilor a fost un adevarat succes, spun organizatorii. Fiecare echipa a platit aproape 200 de dolari pentru a participa, bani care vor fi donati unor Organizatii Nonguvernamentale locale.

Cu gandul doar la distractia participantilor, organizatorii nici macar nu au stabilit o linie de finis, lasandu-i pe oameni sa se opreasca... atunci cand ii lasa puterile.

Adela Popescu si Razvan Fodor, vacanta de vis in Thailanda
Plinute, dar frumoase foc! S-au luptat pentru titlul Miss Jumbo
VIDEO PROTVPLUS.RO