Impinge patul! Competitie in scopuri caritabile

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:45

Nu este o gluma, ci un concurs "serios" desfasurat in Thailanda. Zeci de oameni s-au luat la intrecere la cursa internationala a... paturilor.

Eforturile lor au fost insa rasplatite doar cu aplauzele celor de pe margine. Asta pentru ca toti banii stransi de organizatori vor fi donati in scopuri caritabile.

Incurajati de pe margine de sute de spectatori, concurentii s-au straduit sa treaca linia de finis. Pentru o asemenea competitie, unii si-au ales echipamentul inspirandu-se din porturile traditionale ale tarilor de origine sau au tinut cu tot dinadinsul sa aiba culorile echipei de fotbal preferate. Altii au vrut sa-si exprime orientarea sexuala.

Cursa internationala a paturilor a fost un adevarat succes, spun organizatorii. Fiecare echipa a platit aproape 200 de dolari pentru a participa, bani care vor fi donati unor Organizatii Nonguvernamentale locale.

Cu gandul doar la distractia participantilor, organizatorii nici macar nu au stabilit o linie de finis, lasandu-i pe oameni sa se opreasca... atunci cand ii lasa puterile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO