Fostul presedinte al raionului Criuleni a incercat sa se arunce de la balcon de teama ca ofiterii anticoruptie il vor retine


Ultimul update: Duminica 16 Aprilie 2017 09:53
Data publicarii: Joi 13 Aprilie 2017 15:57
Categorie: Stiri externe
chisinau

Fostul presedinte al raionului Criuleni s-ar fi baricadat in casa cu un pistol si ar fi incercat sa sara de la balconul apartamentului sau in momentul in care a vazut ca ofiterii anticoruptie se apropiau de casa lui pentru a-l retine.

Totul s-a intamplat acum joi dupa-amiaza intr-un bloc de locuit de pe o strada din sectorul Ciocana al Chisinaului, informeaza Pro Tv Chisinau.

Potrivit purtatorului de cuvant al Centrului National Anticoruptie, Angela Starinschi, ofiterii CNA se intreptau spre apartamentul lui Vasile Rotaru pentru a efectua perchezitii in locuinta acestuia, dar si pentru a-l retine.

In momentul in care i-ar fi vazut pe ofiterii CNA, barbatul s-a baricadat in casa cu un pistol si s-ar fi opus actiunilor ofiterilor. Astfel, autoritatile ar fi reusit sa-l prinda in momentul in care acesta se afla pe balconul apartamentului, la etajul 6, incercand sa sara.

Potrivit autoritatilor, acesta este vizat intr-un dosar de coruptie. In cele din urma, ofiterii CNA au reusit sa preintampine saritura lui Rotaru si sa-l retina.

Sursa: Pro TV Chisinau

VIDEO PROTVPLUS.RO