Fost angajat al "Salvati copiii", condamnat pentru pedofilie

Ultima actualizare: 18-08-2012 10:55
Sohail Ayaz

Barbatul, care avea legaturi cu o retea de pedofilie din Romania, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru violarea unui copil de 14 ani.

Sohail Ayaz (35 de ani) a pledat ''vinovat'' in fata tribunalului. Ayaz, cetatean pakistanez cu domiciliul in Barking, in estul Londrei, a recunoscut si acuzatiile de distribuire de imagini cu copii si detinere a altor circa 2000 cu caracter indecent.

Potrivit organizatiei citate, lui Ayaz, de meserie contabil, nu i s-a verificat cazierul judiciar cand a inceput sa lucreze in cadrul organizatiei.

Urmarit in Italia

Ayaz, care a intrat pe teritoriul britanic in 2008 cu viza pentru doi ani, a fost arestat in februarie, dupa ce politia italiana a demarat o ancheta in legatura cu un pedofil italian.

Politia din Italia a descoperit atunci ca suspectul italian isi procura de la Ayaz imagini si informatii despre 15 copii romani. Se banuieste si ca Ayaz actiona ca intermediar pentru un pedofil din Suedia, suspectat ca ar furniza copii de origine romana pentru abuzuri sexuale.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO