Executie in stil mafiot! Om de afaceri german, ucis in Africa de Sud

Ultima actualizare: 21-10-2012 19:34

Cadavrul unui om de afaceri german a fost descoperit tocmai in Africa de Sud, iar politistii cred ca este vorba de o executie in care sunt implicate retele de crima organizata.
 

Omul de afaceri german a disparut la inceputul anului. Initial s-a crezut ca este vorba de o rapire, apoi de o inscenare, pentru a scapa de creditori. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa moara executat, impuscat in cap.

Politistii din Africa de Sud i-au descoperit trupul invelit in folie de plastic si aruncat nu departe de Pretoria.

Karel VORISEK, corespondent TV Nova Cehia: "Numele lui Radovan Krejcir, un om de afaceri fugar, este legat de acest caz, dupa ce politistii din Africa de Sud au descoperit cadavrul lui Uwe Gemballa, partenerul sau de afaceri din Germania. Cu toate acestea, Krejcir neaga ca s-ar fi intalnit cu el in Africa de Sud."

Cei doi erau implicati intr-o afacere cu masini de lux, trimise din Africa de Sud in Cehia. In automobile ar fi ascuns insa bani obtinuti din afaceri ilegale.

Mai mult, un apropiat al milionarului ceh a declarat ca barbatii s-ar fi certat din cauza unei sume importante. "Esti un om mort daca nu-mi trimiti banii intr-o masina", l-ar fi amenintat cehul pe Gemballa.

Condamnat in lipsa la 6 ani si jumatate de inchisoare pentru frauda, dar suspectat ca este la comanda unei grupari de crima organizata, milionarul ceh a fugit in Africa de Sud in urma cu 5 ani, si a cerut azil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO