Erou la 12 ani. Si-a salvat sora si fratele. Mama lor a vrut sa-i ucida

05-02-2011 19:51

Un baietel din statul american New Mexico este erou la 12 ani. El se afla, impreuna cu mama, fratele si sora lui, intr-o masina cuprinsa de flacari, iar pustiul a reusit sa-i scoata la timp, inainte sa arda de vii.

Cazul este cu atat mai tulburator, cu cat politistii banuiesc ca mama a incercat sa-i ucida.

Pustiul de 12 ani se afla in masina impreuna cu mama si cei doi frati ai sai. Femeia a oprit in camp, le-a dat copiilor sa inghita cate un pumn de pastile, dupa care a pornit motorul. Cei patru au adormit, numai ca in scurt timp, autovehiculul a fost cuprins de flacari.

Vazand ca niciunul dintre fratii sai nu se trezeste, pustiul a inceput sa traga de ei ca sa-i scoata din masina cuprinsa de foc.

Baiatul nu s-a lasat pana cand nu si-a tarat sora si fratele la cativa metri distanta de incendiu. Din pacate, n-a mai avut putere sa-si salveze si mama.

Calvarul era insa departe de final. Cei trei copii s-au trezit singuri in camp, in ninsoare. Ca sa se incalzeasca in timpul noptii s-au adapostit in carcasa calcinata a masinii.

Anchetatorii nu cred ca femeia a planuit sa incendieze masina. Acum incearca sa afle daca si-a pus capat zilelor cu buna stiinta, incercand sa-si omoare si copiii.

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO