"Era in agonie si acoperit de sange". Coplesit de "voci", un barbat si-a scos ochii in biserica

Dată publicare: 03-10-2011 16:58
Dată actualizare: 02-11-2012 09:49


ochi

Enoriasii unei biserici din Italia au fost martorii unor secvente demne de filmele de groaza. In timpul slujbei de duminica, un barbat in varsta de 46 de ani, a intrat in lacasul de cult si si-a scos ochii cu propriile maini.

Aldo Bianchini s-a nascut in Marea Britanie, dar a trait mai toata viata in Italia.

El a mers in biserica si si-a scos ochii in fata preotului si enoriasilor, dupa care s-a prabusit plin de sange pe podeaua incaperii.

Mama acestuia, aflata si ea in biserica, s-a repezit imediat sa-l ajute, in timp ce preotul a iesit sa sune dupa o ambulanta.

Medicii care l-au operat pe Aldo au declarat ca au facut tot posibilul pentru barbat, dar ca nu i-au putut salva vederea.

Acestia au mai precizat ca inainte de-a il baga in operatie, el le-a spus ca niste voci l-au indemnat sa faca tot ce a facut.

“In 26 de ani de profesie nu am avut parte de asa ceva. Era in agonie si acoperit de sange. Ne-a spus ca si-a folosit mainile sa-si scoata ochii dupa ce vocile i-au spus sa faca asa. Ce a facut el necesita o forta imensa. Am incercat sa-I salvam vederea, dar nu s-a putut face nimic. Va ramane orb”, a declarat unul dintre medici.

“Imi incepusem slujba cand dintr-o data s-a intamplat ceva. Acest barbat isi bagase degetele in ochi si am inteles ca isi dorea sa-i scoata. I-am chemat pe paramedici, l-au luat si eu mi-am continuat slujba. Multi dintre enoriasi au plecat insa, ingroziti de ceea ce vazusera”, a declarat preotul.

"In Biblie, Iisus spune ca daca ochiul drept te impinge la pacat, scoate-l si arunca-l. Este mai bine sa pierzi o parte din corp, decat sa ajungi in Iad", a mai spus preotul.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO