Elena Ceausescu, in topul celor mai diabolice femei din istorie

Elena Ceausescu

Au trecut peste cadavre pentru a-si atinge scopurile. Unele bolnave de putere, altele cu grave probleme psihice. Au comis zeci de crime si au ramas in istorie drept cele mai diabolice femei. Afla cine sunt acestea din topul de mai jos.

Williamina "Minnie" Dean 1844-1895

Victime: 3

Minnie Dean a fost prima femeie executata prin spanzurare in Noua Zeelanda. Sub masca unui bun samaritean pentru tinerele femei care cadeau in dizgratia societatii, Minnie Dean si-a pus in aplicare un plan diabolic. Femeia a profitat de faptul ca pe atunci societatea blama tinerele care ramaneau insarcinate fara sa fie casatorite.

Astfel, ea se tranformase intr-un parinte adoptiv pentru multi copii fara tata. Minnie Dean ii lua acasa si apoi ii omora, desi era platita sa ii creasca. Aceasta situatia a fost posibilia si pentru ca parintii adoptivi nu erau inregistrati dupa o anumita lege la vremea respectiva. Dean a ucis cel putin trei copii, desi se crede ca numarul acestora a fost mai mare, chiar daca nu au fost descoperite cadavrele.

Dorothea Puente – 1929

Citește și
Barbat
Uimitor! Un singur barbat poate re-popula Pamantul in doar 6 luni!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Victime: 9

Era proprietara unei pensiuni si nu se dadea in laturi de la comiterea unei crime. Oamenii legii au dovedit ca femeia a ucis cel putin noua persoane care au locuit in pensiune, totul pentru a duce o viata indestulata. Victimele sale erau cu precadere din randurile schizofrenilor si dependentilor de alcool. Odata cazati in pensiune, acestia nu mai scapau. Practic nu mai puteau comunica cu exteriorul, nu aveau voie sa dea telefoane sau sa primeasca vizite. Toti banii primiti erau confiscati de Dorothea. Dupa ce a fost prinsa, femeia a declarat ca nu regreta faptele comise. A fost condamnata la inchisoare pe viata.

Karla Homolka 1970
Victime: 3 (plus cel putin alte cinci care nu au fost dovedite)

Karla Homolka din Canada, o ucigasa in serie, a intrat in atentia presei dupa ce l-a asistat pe sotul sau, Paul Bernardo, la rapirea, violarea si uciderea a trei tinere. Una dintre victime era chiar propria ei sora, Tammy Homolka, care a murit mai tarziu din cauza unei supradoze administrate de Karla.

Homolka nu a aratat compasiune celor trei femei care erau inchise in propria ei casa, iar cand a fost arestata a negociat cu autoritatile pentru o pedeapsa mai usoara, dupa ce a pus la dispozitia oficialitatilor informatii si dovezi, precum casete video inregistrate, privind crimele pe care le-a organizat sotul ei, Paul. Aflandu-se in custodie, i s-a permit sa urmeze o facultate. Dupa 12 ani de inchisoare, femeia a fost eliberata.

Elena Ceausescu 1916 – 1989

Acuzata de genocid

Sotia lui Nicolae Ceausescu a reusit sa se claseze in topul celor mai diabolice femei din lume fiind acuzata de genocid. Elena Ceausescu este vazuta drept cea care a eliminat pilulele contraceptive din sistemul sanitar, ceea ce a condus la o criza de amploare intre anii 1970-1980. Din ce in ce mai multi copii ajungeau in orfelinatele din tara, unde erau crescuti in conditii inumane. De asemenea, in calitate de presedinte al comisiei de sanatate, Elena Ceausescu a refuzat sa recunoasca la nivel national cazurile de SIDA, astfel ca au aparut din ce in ce mai multi bolnavi. Tot din ordinul ei au fost distruse biserici si s-a impus ratia alimentara. A fost executata pentru crime impotriva umanitatii. A murit strigand "sa ajungeti in iad".

 

Elizabeth I a Angliei 1533 – 1603

Victime: mii

A fost regina a Angliei si Irlandei din 17 noiembrie 1558 pana la moartea sa. Elisabeta I a fost al cincilea si ultimul monarh al casei Tudor. A fost cunoscuta si ca "Regina Fecioara" sau "Gloriana". In timpul domniei Elisabetei I, Biserica Anglicana a devenit cea oficiala. Astfel mii de catolici din Anglia si Irlanda au fost ucisi. Domnia reginei Elisabeta este denumita era elisabetana sau epoca de aur, fiind marcata de sporirea puterii Angliei pe plan mondial. In anul 1587, Maria Stuart, regina scotienilor, a fost executata de Elisabeta I, pentru ca a complotat impotriva ei, dupa ce a fost tinuta 19 ani in arest.

Maryberth Tinning 1942

Victime: 9

Femeia a intrat in istorie dupa ce si-a ucis cei noua copii. Americanca a marturist politistilor ca a omorat minorii prin sufocare. A fost condamnata la 20 de ani in inchisoare.

Rosemary West

Victime: 12

Fred si Rosemary West profitau de naivitatea tinerelor, pe care le luau de pe strazi, promitandu-le mancare, un camin si compasiune. Zilele de tortura si viol se incheiau in crime oribile pentru tinerele fete ademenite in casa celor doi soti.

Rosemary era o prostituata care gasea placere in chinuirea altor persoane si alaturi de sotul ei a comis 12 crime, printre care si uciderea a doua dintre fiicele sale.

Phoolan Devi

Victime: 22

Phoolan-Devi, ingerul razbunator, "regina talharilor", cea care devasteaza si terorizeaza un tinut intreg. Toata India de Nord tremura de frica sa. A dus o viata grea, fiind violata si batuta noaptea, la lumina tortelor, de catre toti membrii castei Thakur. De gat i se atarna un carton pe care scrie "Curva de Mallah". Violurile in masa au tinut trei saptamani, trupul lui Phoolan fiind batjocorit si ranit in moduri inimaginabile. Phoolan a reusit sa scape ajutata intr-o noapte de doi barbati din casta sa care au dus-o in jungla la un vraci renumit ale carui leacuri au ajutat-o sa-si revina fizic.

Treptat s-a transformat in regina talharilor si s-a razbunat pe cei care au violat-o. Cel putin 22 de barbati au fost omorati la ordinul ei. A fost arestata si a petrecut 11 ani in inchisoare. Apoi a inceput o cariera in politica si a fost nominalizata la premiul Nobel pentru Pace in 1998. Trei ani mai tarziu, femeia a fost ucisa de un barbat  pentru crimele comise de ea in trecut.

Delphine LaLaurie 1775-1842
Victime: zeci

Nascuta in 1775, in New Orleans, Madame Delphine LaLaurie este renumita ca fiind una dintre cele mai sadice femei. Casa acesteia a adapostit orori umane, torturi sadice si experimente crunte, toate infaptuite de catre Delphine LaLaurie si o parte dintre servitorii ei. Crimele nu au fost descoperite pana intr-o noapte, in 1834, cand un incendiu izbucnit la conacul familiei a adunat la fata locului un numar impresionant de pompieri, care au scos la iveala macabrele secrete.

Dupa oprirea focului, acestia au gasit sclave arse legate de ziduri, dar si unele in viata, inchise in custi, infometate sau mutilate de experimente medicale. Peste 100 de persoane si-au pierdut viata in moduri tragice in spatele zidurilor conacului. Dupa decesul lui Madame Delphine Lalaurie, survenit din cauze neclare, in anul 1842, s-au descoperit 75 de cadavre arse si, dupa o cercetare minutioasa, s-a stabilit faptul ca trupurile fusesera arse de vii.

Jiang Qing 1914 – 1991

Victime: 500.000

Jiang Qing a fost sotia dictatorului chinez Tse-tung. Nutrind ambitii nemarginite, femeia urmarea sa acapareze suprematia in stat dupa moartea sotului. Pentru atingerea acestui tel, nu s-a dat in laturi de la nimic. Se crede ca ea a fost motorul Revolutiei Culturale din China, care a afectat din temelii atat sistemmul educational, cat si cel economic. Multi intelectuali au fost ucisi, numarul crimelor fiind estimat la peste 500.000.


 
Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Cand politicienii dau cu bata-n balta! Top 10 fraze stupide
Cand politicienii dau cu bata-n balta! Top 10 fraze stupide

Meseria de comedian nu ar exita probabil fara aportul politicienilor ale caror discursuri au fost mereu pline de "intelepciune". Vezi care sunt cele mai "inteligente" 10 lucruri spuse de politicienii din toata lumea.

Uimitor! Un singur barbat poate re-popula Pamantul in doar 6 luni!
Uimitor! Un singur barbat poate re-popula Pamantul in doar 6 luni!

Stiai ca schimbam 18 kilograme de piele intr-o viata? Dar ca atunci cand dormi esti mai inalt? Afla si alte lucruri uimitoare despre corpul uman!

Mistere de nepatruns ale umanitatii: levitatia, combustia si profetia
Mistere de nepatruns ale umanitatii: levitatia, combustia si profetia

Samanismul, profetia, levitatia, combustia spontana sunt doar cateva dintre misterele care inca nu au fost descifrate. Afla mai multe din urmatorul top.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.