"Duhurile padurii mi-au rapit fata"

Ultima actualizare: 05-11-2012 21:07
Fata Junglei

Fata Junglei din Cambodgia a renuntat la civilizatie si s-a intors printre animale. O adevarata Sheena, Rochom P'ngieng, de 29 de ani, nu a rezistat decat trei ani in civilizatie. Parintii cred ca au luat-o spiritele padurii.

Initial, femeia se ratacise in jungla in 1989. A fost gasita abia in 2007 si returnata familiei, dar civilizatia a fost prea mult pentru ea.

Nicio incercare de a o reintegra in societate nu a functionat. Nu a invatat limba, prefera sa mearga in patru labe si refuza sa poarte haine. Incercase chiar de mai multe ori sa fuga inapoi in jungla.

Tatal femeii, politistul Sal Lou, sustine ca fiica lui facuse progrese. In ciuda spuselor parintelui, femeia a fugit de acasa intr-o seara. Si-a lasat in urma toate hainele si a rupt-o la fuga fara sa spuna macar un cuvant familiei.

“In ziua aceea tocmai ajutase la stransul legumelor. Probabil a plecat inapoi in jungla, unde sa nu o mai putem gasi”, a declarat tatal. Parintele crede ca fiica lui a plecat deoarece se afla sub influenta spiritelor padurii si s-a apucat sa stranga bani. Parintele vrea sa cumpere un taur, un porc, o gaina si patru butoaie de vin pe care sa le ofere drept ofranda, ca spiritele sa ii aduca apoi copila acasa.

Povestea fetei a captivat intreaga tara inca de acum trei ani. Fata nu putea vorbi si scotea niste sunete asemanatoare celor facute de animale. A fost prinsa la furat de fructe de la o ferma si returnata familiei. Mai multi spun ca ar fi fost insotita de un barbat tanar, gol, cu o sabie in mana, despre care se crede ca este un spirit al padurii.

Parintii au identificat-o dupa o cicatrice de pe brat, dar tatal a refuzat sa faca testul ADN. Nu este singurul caz de acest gen din junglele Cambodgiei. In 2004, un trib de sustinatori ai Khmerilor Rosii a iesit din jungla unde se ascunsese din 1979.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO