DSK, sprijinit de sotie la procesul in care e acuzat de tentativa de viol

Ultima actualizare: 29-04-2012 13:56
Strauss Kahn

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a pledat nevinovat, luni, la acuzatiile de agresiune sexuala formulate impotriva sa, in fata unui tribunal din New York, deschizand calea unui proces cu jurati.

Dominique Strauss-Kahn a ajuns luni dimineata, in jurul orei locale 08.40 (15.40 ora Romaniei), impreuna cu sotia sa Anne Sinclair, la tribunalul din New York, unde a pledat nevinovat la acuzatiile de agresiune sexuala.

Strauss-Kahn a urcat treptele cladirii tribunalului din Manhattan sub privirile a zeci de jurnalisti si fotografi. Audierea a inceput in jurul orei 9.30 (16.30, ora Romaniei).

Dominique Strauss-Kahn si sotia sa au parasit luni dimineata, cu putin timp inainte de ora locala 08.30 (15.30 ora Romaniei), domiciliul lor din Manhattan, la bordul unei masini negre.

Retinut in data de 14 mai la bordul unui avion Air France care urma sa decoleze catre Paris, fostul director al FMI se afla sub supraveghere la domiciliu, intr-o resedinta luxoasa din sudul Manhattanului, unde locuieste impreuna cu sotia sa.

O camerista in varsta de 32 de ani, de la hotelul Sofitel din Manhattan, il acuza de violente sexuale si tentativa de viol.

Cititi si:

Blestemul frumusetii. Medicii au lasat-o sa moara pentru ca arata prea bine

Rasturnare de situatie in razboiul Columbenilor. Monica a pierdut-o pe Irina

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO