Irina s-a intors la Irinel. Avocatul Monicai: Tatal a rapit-o pe micuta de la gradinita

Ultima actualizare: 28-05-2012 07:15

Irina Columbeanu se joaca, din nou, in camera ei de la Izvorani. Tata a luat-o luni dupa-amiaza de la gradinita si a dus-o acasa, dupa ce judecatoria Buftea i-a incredintat-o.

Omul de afaceri a cerut din nou in instanta custodia temporara si a si primit-o. Vestea a trecut Oceanul ca sa ajunga la Monica, plecata in America de o saptamana.

Judecatoria Buftea a decis, luni dupa-amiaza, incredintarea Irinei lui Irinel Columbeanu, hotararea putand fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Imediat dupa ce a fost informt de sentinta, Irinel Columbeanu a plecat spre gradinita din Pipera, unde se afla micuta Irina. Dupa ce a purtat o discutie cu directorul gradinitei, Irinel si-a luat fetita si a pornit spre vila din Izvorani.

Iadul din Patagonia. Cum arata ochii diavolului, vazuti de aproape. FOTO si VIDEO

De cealalta parte, avocatul lui Moni declara ca "ceea ce a facut Irinel Columbeanu echivaleaza cu o rapire, mai ales ca directorul gradinitei a spus ca nu si-a dat acordul ca fetita sa paraseasca incinta".

"Vom face recurs la Tribunalul Bucuresti. Nu stim ce a facut Irinel Columbeanu sa obtina o asa sentinta. Ma voi consulta cu Monica daca vom face si plangere penala impotriva lui Irinel in conditiile in care a plecat cu fetita la Izvorani fara sa aiba un document scris si fara sa respecte procedura, asa cum a facut mama cand si-a luat fetita de la Izvorani", a mai spus Ionut Dojana, avocatul Monicai Columbeanu.

Judecatoria Buftea a luat, luni, in discutie o cerere in care Irinel Columbeanu solicita incredintarea fiicei sale pana la pronuntarea definitiva a divortului.

Inna, cu fanii pe rochie si cu lenjeria intima la vedere pe covorul rosu. FOTO

Tribunalul Bucuresti a decis, in 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui pana la solutia finala privind divortul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani in 15 aprilie, dupa ce, in urma investirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucuresti, a venit de la resedinta sotului ei insotita de un executor judecatoresc, avocati si politie. La termenul de luni, magistrata de la Judecatoria Buftea a fost recuzata de avocatii fotomodelului Monica Columbeanu, din motive de partinire fata de sotul clientei lor, cererea apararii fiind insa respinsa, desi nu i s-a permis sa-si prezinte solicitarea in scris, motivat si documentat.

Povestea senzationala a femeii care s-a tratat de E.Coli cu medicamente interzise de OMS

Avocatii Monicai spun ca o hotarare judecatoareasca de reincredintare a Irinei catre Irinel Columbeanu nu va avea efecte juridice pana ce decizia Tribunalului Bucuresti din 4 aprilie nu va fi desfiintata. Monica Columbeanu este plecata in Statele Unite, unde are de onorat un contract.

Monica va avea drept de vizita primele 2 weekenduri din luna si prima jumatate a vacantei. Motivarea acestei decizii urmeaza sa fie facuta publica in cursul zilei de azi. Irinel isi va lua fetita imediat ce decizia va fi redactata.

Hotararea Judecatoriei Buftea a venit in absenta mamei, care este in Statele Unite.

Lovitura Monicai. Ce cadou neasteptat i-a facut lui Iri, de ziua lui

Propunerea Monicai, un cal troian pentru Columbeanu

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO