Dramatic. A descoperit mormantul fiului ei cand isi ingropa fratele


Ultimul update: Vineri 20 Ianuarie 2012 09:06
Data publicarii: Sambata 21 August 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
cimitir

Momente cumplite pentru o frantuzoaica. Aceasta a descoperit ca fiul ei (in varsta de 42 de ani) este mort atunci cand isi inmormanta fratele, intr-un cimitir din apropiere de orasul Lille.

Josiane Vermeersch s-a dus la cimitirul dintr-o localitatea din apropierea orasului Lille, pentru a-si inmormanta fratele, insotita de toata familia si de fostul sot. Dupa slujba, cortegiul s-a indreptat spre iesirea din cimitir, trecand pe langa mormintele celor fara familie.

O nepoata de 19 ani a remarcat un mormant nou, pe care era inscris "Olivier Langlet, 1968-2010". Initial, familia a crezut ca este vorba de o coincidenta de nume, insa si data nasterii corespundea.

Imediat au luat legatura cu firma de pompe funebre care a pus placa mormantului. Reprezentantii acesteia au confirmat datele decedatului.

Fiul lui Josiane locuia in apropiere de cimitir. El nu a mai vorbit cu familia de cateva luni. Mama sa i-a lasat un mesaj pe telefonul mobil inainte de inmormantarea unchiului. Olivier murise pe 5 iulie din cauze naturale, potrivit politiei. El a fost inmormantat pe 18 iulie, fara ca vreo ruda sa stie. Acum, familia lui cere exhumarea.

 

Sursa: Mediafax

Tags: curiozitati,

Un batran de 76 de ani a fost gasit mort in gradina! Il muscase o vipera
VIDEO PROTVPLUS.RO