Drama unui cuplu de români în Marea Britanie, în zilele dinaintea Brexit. "Nu merităm asta"


Ultimul update: Sambata 01 Februarie 2020 18:51
Sursa: thelondoneconomic.com
Data publicarii: Sambata 01 Februarie 2020 17:55
Categorie: Stiri externe
romani brexit

Un cuplu din România, stabilit în Marea Britanie, a fost victima vandalismului, în ultimele trei zile, înainte de Brexit.

Cei doi români au o firmă de taxiuri și au povestit cum în ultimele zile au fost victimele vandalismului, cauzat de Brexit, scrie thelondoneconomic.com.

Mașinile lor ar fi fost distruse, zgâriate, iar cauciucurile, sparte.

Cuplul, care locuiește în Marea Britanie, a mai adăugat că în patru ani de zile nu au mai avut parte de o astfel de experiență.

„Muncim din greu pentru ce avem și trăim o viață decentă cu copiii noștri. Nu avem probleme cu nimeni. Când am văzut că cineva ne-a spart un cauciuc am crezut că a fost un accident. Competiția aici este foarte mare, pentru că sunt multe companii de taxiuri, dar Brexitul văd că este un motiv și mai mare pentru a fi urâți. Muncim din greu în fiecare zi, nu încălcăm legea, plătim taxele și îi ajutăm pe oameni. Nu merităm asta. Nu trimitem bani acasă și nu ne întoarcem în România să cumpărăm lucruri scumpe. Nu ne putem întoarce din cauza situației politice”, au mai spus ei.

În urma întâmplărilor la care au luat parte, cei doi români au depus plângere la poliție, iar autoritățile au început cercetările.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: thelondoneconomic.com

VIDEO PROTVPLUS.RO