Au plătit 11.000 de euro pentru un Airbnb în Ibiza, dar au avut o surpriză uriașă

Ultima actualizare: 01-10-2019 18:49
apartamente Ibiza

Un cuplu de britanici a plătit 11.000 de euro pentru un Airbnb care nu există, relatează CNN.

Ian și Denise Feltham se așteptau la o vacanță de vis după ce au plătit 11.000 de euro pentru a sta 2 săptămâni într-un apartament luxos în Ibiza, listat pe Airbnb.

Totul s-a dovedit a fi o înșelăciune. Cine a pus anunțul pe platforma de închirieri de locuințe a furat pozele de pe siteul unei alte firme - Las Boas -  care oferă spre vânzare sau închiriere apartamente premium în Ibiza, ilustrate pe Instagram cu poze spectaculoase.

Reprezentanții Las Boas au explicat că apartamentul descris în anunțul Airbnb cu ”lifturi private” nici măcar nu există în complexul lor. 

Culmea este că cei doi britanici care au rămas fără 11.000 de euro suspectau că sunt victimele unei înșelăciuni dinainte de a ajunge la destinație. 

Când temerile lor că oferta este prea bună ca să fie adevărată au crescut, cei doi au contactat echipa Airbnb, însă acum se plâng că au fost pasați de la o persoană la alta. Firma aflată la originea înșelăciunii, Lux Travel Collective, nu a mai putut fi contactată.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las Boas Resort Book your vacation with us ????

A post shared by Las Boas Ibiza (@lasboass) on

Când au ajuns la destinație, cei doi au fost întorși din drum și li s-a confirmat că au fost înșelați.

Airbnb a deschis o investigație, mai ales că cei doi britanici, par să fie mai supărați pe modul în care plângerea lor a fost gestionată decât pe cei care i-au lăsat fără bani efectiv.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO