Două surori despărțite în copilărie s-au regăsit printr-o coincidență extraordinară


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 27 Mai 2018 09:03
Categorie: Stiri externe

Două surori din Statele Unite, despărţite în copilărie, s-au reîntâlnit la capătul unei poveşti incredibile. Una dintre ele şi-a cumpărat, fără să ştie, o casă chiar lângă locuinţa celeilalte. Şi s-a împrietenit într-o primă fază cu o fetiţa care îi era n

Dawn Johnson a decis vara trecută să se mute din oraşul în care a locuit mai toată viaţa, într-o localitate vecină.

"Am găsit casa asta la un preţ bun. Vânzarea a fost amânată de trei ori. Însă, dintr-un motiv sau altul, eu doream să o cumpăr foarte tare. Nu am vrut să renunţ."

Îi plăcea cartierul şi vecinii.

"Fetiţa vecinilor venea mereu la mine. Mă ruga să ne luăm la întrecere."

În scurt timp Dawn s-a împrietenit rapid cu vecina ei, Hillary Harris. Când au făcut cunoştinţă, Hillary a fost surprinsă că femeia nou venită în cartier avea acelaşi prenume cu soră pe care nu o cunoscuse niciodată, dar de care ştia că există. Cum nu ştia şi numele de familie, s-a gândit că este o simplă coincidenţă.

Abia când un colet destinat familiei Johnson a ajuns într-o alee comună şi a văzut numele complet, Hillary şi-a dat seama că vecina îi e şi soră.

Hillary Harris, mama fetiţei: "Mi-a apărut un gol în stomac. Mi-am sunat soţul imediat şi i-am zis:"Lance, o cheamă Dawn Johnson! E din Greenwood, trebuie să fie ea. Asta ar explica de ce o place Stella atât de mult."

Două zile i-a luat să-şi facă curaj să dezvăluie adevărul. De atunci sunt nedespărţite...

Hillary Harris: "Am vorbit mult în seara aia, apoi ne-am trimis mesaje, iar a doua zi a apărut la uşa mea cu un buchet de flori. Povestea asta ne-a acaparat vara, ne-a acaparat discuţiile multă vreme, însă acum ne-am obişnuit. Oamenii sunt însă şocaţi când le povestim."

Dawn Johnson: "Sunt foarte fericită că am o vecină minunată, care îmi e şi soră şi îmi pot petrece timpul alături de nepoata mea!"

 

Două surori au devenit pentru prima dată mame la câteva ore distanță
Gemene separate la naștere, reunite după 33 de ani. Cum au aflat una de cealaltă
VIDEO PROTVPLUS.RO