Cuplu de lesbiene, suspectat că s-a aruncat cu mașina în gol împreună cu 6 copii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Jennifer, Sarah Hart
Facebook.com

Două mame din Statele Unite sunt suspectate că ar fi sărit intenționat cu mașina de pe o stâncă în California împrenă cu cei sașe copii adoptați, relatează New York Post.

Tragedia a avut loc luni în California când SUV-ul în care se aflau Jennifer și Sarah Hart împreună cu cei 6 copii ai lor a ieșit de pe o autostradă și a plonjat în gol de la o înălțime de 30 de metri. Toți cei 8 pasageri sunt presupuși morți, relatează New York Post.

Cele două femei sunt partenere și au adoptat împreună 6 copii. Poliția susține că nu sunt încă probe clare care să dovedească faptul că gestul lor a fost intenționat, dar nu au găsit urme de frânare la locul a accidentului. Alte ipoteze luate în calcul sunt cedarea frânelor sau explozia unui cauciuc.

Potrivit presei americane, cele două femei se aflau în centrul unei investigații fiind suspectate că și-au lovit și înfometat unii dintre copii.

Vecinii lor le-au povestit Serviciilor de Protecție a Copilului că unul dintre copii s-a plâns că nu i se dă de mâncare acasă. De asemenea, o fetiță a cuplului a sunat la vecini acuzând că a fost lovită de către părinți.

Impresionant este și faptul că unul dintre copiii lor, presupus mort, a devenit popular în SUA după ce a fost pozat îmbrățișând în lacrimi un polițist în timpul protestelor din Ferguson, Missouri, în 2014.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO