Donald Trump l-a îndemnat pe procurorul general să-l investigheze pe fiul lui Joe Biden

Ultima actualizare: 20-10-2020 19:53
Alegeri SUA 2020. Care este diferența dintre Donald Trump și Joe Biden în ultimele sondaje de opinie
Getty

Preşedintele american Donald Trump l-a îndemnat marţi pe procurorul general Bill Barr să lanseze o investigaţie pentru corupţie asupra fiului rivalului său democrat Joe Biden, relatează dpa.

"Trebuie să-l determinăm pe procurorul general să acţioneze. Trebuie să acţioneze şi să acţioneze rapid", a declarat Trump în cadrul unui interviu telefonic pentru Fox News, cerând ca concluziile să fie date publicităţii înainte de scrutinul de la 3 noiembrie.

"Trebuie să numească pe cineva", a declarat Trump, răspunzând unei întrebări privind necesitatea ca Barr să numească un avocat special pentru a investiga informaţiile despre Hunter Biden publicate săptămâna trecută de New York Post.

Ziarul a relatat că a interceptat o serie de e-mailuri obţinute de pe un laptop pe care Hunter Biden l-ar fi lăsat la reparat, sugerând că Joe Biden şi-a folosit fosta poziţie de vicepreşedinte pentru a-şi îmbogăţi fiul.

Joe Biden a negat că ar fi făcut ceva nepotrivit, afirmând că nu a vorbit cu fiul lui despre afacerea sa.

Alte media au pus sub semnul întrebării autenticitatea conţinutului laptopului.

Trump a mai cerut şi anterior ca procurorul general să ancheteze familia Biden înainte de alegeri, precum şi alţi oponenţi politici, printre care şi fostul preşedinte Barack Obama.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO