Doliu printre pescarii britanici! A murit Benson, cel mai mare crap!

Ultima actualizare: 24-10-2012 11:04

A murit cel mai mare crap care a trait vreodara prin iazurile si lacurile Regatului Unit. Cel putin asa spun pescarii despre uriasul care ajunsese sa cantareasca mai bine de 29 de kilograme.

Crapul - poreclit Benson - era o vedeta la complexul piscicol Bluebell Lakes din Anglia. A fost adus acolo in 1995, cand deja atinsese dimensiuni respectabile. Se pare ca a trait 25 de ani si a tot crescut in greutate pana a ajuns sa "atarne" la cantar mai bine de 29 de kilograme.

De 63 de ori l-au prins diversi pescari norocosi. De fiecare data, insa, i-au dat drumul inapoi in apa. Nu inainte de sarutul traditional si imortalizarea momentului intr-o poza care sa ateste pretioasa captura.

Proprietarul complexului piscicol crede ca uriasul lui crap a murit pentru ca a mancat nuci crude, care sunt toxice pentru pesti. Altfel mai putea sa traiasca vreo 25 de ani, dupa estimarile specialistilor.

Patronul este recunoscator uriasului tacut care i-a adus faima. El spune ca amintirea crapului gigant va ramane vesnica pentru ca vrea sa-l transforme pe Benson intr-un trofeu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO