Devotament de caine! Si-a salvat stapanul din ghearele unei pume!

05-01-2010 00:00

Devotament de caine! Si-a salvat stapanul din ghea...
Devotament de caine! Si-a salvat stapanul din ghea...

Un baiat cu adevarat norocos din Canada, Vancouver poate spune ca are propriul inger pazitor - nu unul spiritual, ci unul cu... blanita. Este vorba de un labrador de 18 luni care si-a salvat stapanul din ghearele unei pume.

Curajoasa catea, pe nume Angel (Ingerul), a sarit in mijlocul luptei cand a vazut ca stapanul sau, in varsta de numai 11 ani, era atacat de o felina.

"Eram foarte speriat, a declarat Austin Forman. Prima data nu mi-am dat seama ca sunt atacat de o puma... credeam ca este vorba de un alt caine, insa numai cand l-am vazut in lumina am realizat ca este vorba de o puma. Stiam ca sunt in pericol!"

Fara nicio ezitare, Angel a alergat sa-si protejeze cel mai bun prieten al sau. In timp ce animalele se luptau, Austin a alergat in spre casa, iar parintii acestuia au sunat la 911 pentru a cere ajutorul autoritatilor. Din fericire o echipa de politisti era in zona si a putut interveni cu rapiditate, omorand puma.

Angel a fost serios ranita, insa primul lucru pe care l-a facut dupa ce puma a fost ucisa, a fost sa verifice daca Austin este teafar.

Se pare ca felina nu era la primul sau atac. In urma cu cateva luni s-a mai napustit si asupra unui baietel, insa a fost alungata de mama copilului... cu peria de curatat vasele.

Localnicii spun ca aceste animale sunt foarte violente, iar atacurile lor au devenit din ce in ce mai dese, in ciuda declaratiilor autoritatilor ce spun ca atacul asupra lui Austin a fost un caz izolat.

Tags: animale,


VIDEO PROTVPLUS.RO