Detinutii care uita de probleme cu ajutorul unor pui de pisica, pe care ii hranesc si in miez de noapte

Ultima actualizare: 03-05-2016 07:15

Trei detinuti de la o inchisoare din statul american Nevada au devenit parinti surogat pentru cativa pui de pisica. Le dau sa manance lapte cu biberonul si le rasfata cat e ziua de lunga.
 

Desi sunt adorate si ingrijite cu responsabilitate, matele nu vor ramane prea mult timp in compania detinutilor.

George si Terrence au primit temporar noi colegi de celula: pe Smokey si Feisty, doi pui de pisica abandonati de mama. Alte trei mate in aceeasi situatie au ajuns in grija lui Victor. Puii au fost adusi la penitenciar de angajatii unui adapost pentru animale.

Kimberley Wade, reprezentanta adapostului pentru animale: "Sunt foarte mici, iar sistemul lor imunitar nu este complet dezvoltat. Din acest motiv nu vrem sa le tinem in adapost. De fapt, scopul nostru este sa gasim stapani pentru fiecare."

Detinutilor le-a suras ideea de a scapa macar temporar de monotonie, chiar daca asta inseamna sa se trezeasca in miez de noapte pentru a hrani pisicutele infometate.

Victor Meden, detinut: "Imi pun ceasul sa sune la doua noaptea ca sa le dau biberonul. Au un program foarte strict de hrana. Trebuie sa le fac curatenie. Practic, sunt ca si parintele lor. Imi place."

George Greene, detinut: "Sunt rasfatate si au parte de toata grija si iubirea noastra. Asta le va obisnui cu oamenii si le va fi mai usor atunci cand vor fi adoptate."

Prezenta puilor jucausi ii ajuta pe cei trei detinuti sa indure mai usor izolarea si dorul de familie.

Terrence Jones, detinut: "Cand vezi aceste pisici parca se schimba ceva in tine, parca te simti mai multumit, te simti util."

Victor Meden, detinut: "Cateodata, cand ma joc cu ele, uit ca sunt la inchisoare."

Matele vor ramane in grija detinutilor cateva saptamani, pana cand se vor inzdraveni si vor putea locui la adapost, alaturi de alte feline care isi cauta stapani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO