Curaj canin! S-a lasat muscata de un sarpe pentru a salva mezinul familiei

Ultima actualizare: 03-10-2012 02:56

I-au dat o noua sansa la viata, iar ea le-a salvat copilul de la moarte sigura. Asa suna pe scurt povestea unei cateluse din Statele Unite, care s-a lasat muscata de un sarpe cu clopotei ca sa-l protejeze pe mezinul familiei.

Parintii copilului au luat-o de la un adapost, unde ar fi fost eutanasiata pentru ca nimeni nu voia s-a adopte. Cand au luat-o pe Vandy de la adapost, familia McArthur habar n-avea ce importanta va capata ea in viata lor.

Catelusa din rasa boxer fusese pusa pe lista eutanasierilor, pentru ca nimeni nu voia s-o adopte, iar sotii McArthur s-au gandit s-o ia la ei pentru o vreme, poate ii gasesc un nou stapan. La nici doua saptamani, Vandy le-a intors bunavointa.

Insotit de Vandy si de celalalt boxer al familiei, copilul de un an s-a indepartat de terasa si a dat nas in nas cu un sarpe cu clopotei. Reptila l-a atacat, dar Vandy a fost mai rapida si a incasat muscatura veninoasa in locul baiatului. Initial, parintii nici nu si-au dat seama ce se petrecea, dar cand au vazut sarpele batand in retragere au inteles pericolul.

Dupa ce s-au asigurat ca baiatul lor era teafar, s-au grabit s-o duca pe Vandy la veterinar, iar catelusa credincioasa a supravietuit veninului injectat de sarpe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO