Cruciada unui tata. L-a rapit pe ucigasul fiicei si l-a lasat la tribunal

Ultima actualizare: 03-03-2012 12:22

Un barbat a luptat timp de 30 de ani pentru a-l pedepsi pe cel care i-a ucis fata. Este convins ca faptasul este tatal vitreg al copilei, un medic neamt gasit nevinovat de autoritatile din tara sa.

Barbatul ar fi drogat-o pe fata cu gandul sa o violeze, insa i-a dat prea multe medicamente si ea nu s-a mai trezit. Tatal ei a comandat rapirea suspectului si a cerut ca acesta sa fie abandonat in fata unui tribunal din Franta.

Totul a inceput in 1982, cand o adolescenta de 14 ani a fost gasita moarta in pat. Locuia impreuna cu mama si cu tatal sau vitreg, medicul Dieter Krombach, care a devenit imediat principalul suspect. Pe motiv ca nu sunt destule probe, autoritatile germane n-au deschis nicio ancheta.

In 1995, un tribunal din Franta l-a gasit vinovat de violente cauzatoare de moarte si l-a condamnat la 15 ani dupa gratii. Insa nemtii au refuzat sa-l extradeze. Doi ani mai tarziu, medicului i-a fost retrasa licenta dupa ce a recunoscut ca a drogat si violat o tanara de 16 ani.

Cazul a revenit in atentia publica in urma cu doi ani. Atunci Krombach a fost rapit din casa lui din Germania si abandonat in fata unui tribunal din Franta la ordinele lui Andre Bamberski, tatal victimei. Suspectul a fost arestat.

"Abia acum procesul poate sa aiba loc intr-o maniera normala. Asta mi-am dorit intotdeauna, ca domnul Krombach sa fie prezent la tribunal, sa se poata apara, sa aiba parte de avocati", a spus Andre Bamberski, tatal victimei.

Avocatii apararii considera ca procesul nu este valid si au de gand sa mearga la Curtea Europeana de Justitie. Tatal fetei este la randul lui judecat pentru ca a comandat rapirea lui Krombach.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO