CNN i-a identificat pe pilotii zborului MS804. Primele imagini cu echipajul:" Inca nu pot sa cred ce am auzit la stiri"

20-05-2016 09:02

Mohamed Mamdouh Ahmed Assem

CNN i-a identificat pe pilotii aeronavei Airbus A320, a companiei EgyptAir, care s-a prabusit joi in Marea Mediterana.

Capitanul aeronavei EgyptAir, prabusita joi in Marea Mediterana, se numea Mohamed Said Shoukair. Potrivit CNN, acesta era un pilot experimentat, cu aproape 6275 de ore de zbor dintre care 2101 pe Airbus A320.

Numele copilotului este Mohamed Mamdouh Ahmed Assem. Acesta avea o experienta de 2766 ore de zbor. Ambii locuiau in Cairo. Pe pagina acestuia de Facebook, rudele si prietenii au publicat mesaje si fotografii emotionante in ultimele ore.

Coordonatorul insotitorilor de bord se numeste Mirvat Zaharia Zaki Mohamed.  CNN si Bild au publicat imagini in care ar aparea pilotii si membrii echipajului, citand ca sursa presa din Egipt si retele de socializare.

Mostafa Ezzo (dreapta) a postat pe Facebook aceasta fotografie cu primul ofiter de zbor Mohamed Mamdouh Assem (stanga). "Cel mai bun prieten al meu a pilotat zborul MS804. Inca nu pot sa cred ce am auzit astazi la stiri. Nu stiu ce sa spun si cat de rau imi pare. Stiu doar ca a fost iubit si de zilele frumoase pe care le-am petrecut impreuna. Nu va fi niciodata uitat. Odihneasca-se in pace! Sa va rugati pentru prietenul meu", a scris Mostafa Ezzo pe Facebook.

Pe retelele de socializare au aparut si poze cu una dintre stewardesele de la bord.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO