Clipul care ar putea sa-i redea speranta la viata, daca e ascultat de persoana potrivita. VIDEO

Dată publicare: 17-09-2012 16:16
Dată actualizare: 04-11-2012 03:07


Holly

Holly Pereira are 19 ani si s-a nascut cu o afectiune grava la plamani. Tanara este atat de bolnava incat ar putea sa nu mai apuce ziua in care va implini 21 de ani. Gestul la care fata a recurs a impresionat intreaga lume.

Holly sufera de fibroza chistica, o boala in care secretiile mucoase ale organismului au consistenta crescuta, sunt uscate si aderente.

Conform Daily Mail, acest mucus asemanator lipiciului se intareste si determina simptomatologie, afectand multe organe, in special plamanii si pancreasul.

Persoanele care au fibroza chistica pot avea probleme respiratorii si afectarea plamanilor. Pot avea probleme cu nutritia sau digestia, cresterea si dezvoltarea. Boala se agraveaza in timp.

Tanara a filmat un clip in care cere ajutorul celor dispusi sa doneze un rinichi si l-a facut public pe YouTube.

“Singurul lucru care imi ramane acum este sa sper ca telefonul salvator va veni la timp. Din nefericire insa, se poate sa fie prea tarziu pentru mine”, spune tanara in filmarea de pe YouTube.

Holly este una dintre sutele de persoane din Marea Britanie care apeleaza la internet in speranta ca persoana potrivita le va asculta mesajul.

In Statele Unite a fost creat un site care permite oamenilor ce au nevoie de un transplant sa isi spuna povestea si sa caute online un donator compatibil.

In prezent, plamanii lui Holly functioneaza in proportie de 20%, iar starea ei de sanatate este foarte grava. Tanara are nevoie urgenta de un dublu transplant de rinichi.

Traiesc cu aceasta boala de cand m-am nascut. Ma impiedica sa duc o viata normal. Obosesc si cand fac dus sau ma plimb. Stiu ca viata mea depinde de un transplant. Daca si cativa oameni din Marea Britanie s-ar inscrie in registrul de donatori, ar fi minunat, chiar daca pentru mine o sa fie mult prea tarziu”, mai spune tanara in clip.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO