Chipul lui Iisus a aparut intr-un magazin de mobila!


Ultimul update: Joi 20 Septembrie 2012 15:39
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe
Dumnezeu

Mare zarva in Marea Britanie, dupa ce o imagine asemanatoare cu chipul lui Iisus a aparut pe usa unei toalete dintr-un cunoscut magazin de mobila de langa Glasgow.

Cumparatorii s-au declarat uluiti, mai ales ca imaginea de pe usa aducea cu cea de pe giulgiul din Torino.

Giulgiul din Torino este o panza de in pastrata in capela regala a Catedralei Sfantului Ioan Botezatorul si pe care se afla imprimata imaginea corpului unui om care prezinta semne de agresiune fizica si in special de crucificare. La inceputul acestei luni, un cercetator italian a spus ca ar putea fi vorba de un fals.

Revenind la imaginea de pe usa toaletei din magazinul de mobila, se poate observa cu ochiul liber chipul unui barbat cu barba si par lung.

"Sotia mea e de parere ca arata ca personajul Gandalf din "Stapanul inelelor", a spus un cumparator, care a continuat:  "Nu este ceea ce te astepti sa gasesti intr-un astfel magazin, dar cateodata ai nevoie de un ajutor divin pentru a iesi de aici in cauza aglomeratiei".

Sefii magazinului de mobila, in schimb, il vad in imaginea respectiva pe Benny Andersson, unul dintre fondatorii celebrei formatii ABBA.

Tu ce parere ai?

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,

Semn divin sau fenomen ciudat? Asa ceva, rar mai vezi!
S-a trezit cu un sicriu si o cruce cu numele ei, la usa!
Semn divin sau pura intamplare?
VIDEO PROTVPLUS.RO