Chinuita ca Isus pe cruce!O menajera, strapunsa cu 24 de cuie in tot corpul

26-08-2010 00:00
Sursa: news.sky.com

A indurat dureri de neimaginat cand patronii pentru care lucra i-au batut nu mai putin de 24 de cuie fierbinti in frunte, picioare si maini! Este drama prin care a trecut o femeie din Sri Lanka.

Asta pentru ca aceasta a avut curajul sa se planga ca are prea mult de munca. Totul s-a intamplat in Arabia Saudita, acolo unde femeia a plecat sa isi caute de lucru, anul trecut.

Dupa cateva luni de munca ca menajera, LT Ariyawarthanu, mama a trei copii, nu a mai putut indura si s-a intors acasa. Nu a indraznit sa povesteasca familiei prin ce a trecut.

Dar durerile au dat-o de gol fiind dusa la un control medical de catre familie. Abia atunci, medicii i-au descoperit cele 24 de cuie raspandite in tot corpul. Femeia a fost supusa unei interventii pentru a scapa de cuie. Spre norocul acesteia, niciun organ nu i-a fost afectat.

Cazul femeii a ingrijorat autoritatile locale in conditiile in care peste un milion de oameni, dintre care 70% femei, au plecat din Sri Lanka spre Orientul Mijlociu pentru a-si gasi un loc de munca.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO